تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه سمنان در آئین استانی هفته پژوهش
در آئین استانی هفته پژوهش و فناوری از ۲۷ نفر از پژوهشگران برتر استان با حضور استاندار سمنان تجلیل شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛ در این آئین 9 پژوهشگر برتر دانشگاه سمنان در حوزه های مختلف فنی مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی، دامپزشکی و منابع طبیعی و هنر و معماری تجلیل شدند
دکتر علی خیرالدین، دکتر سامان رشیدی، دکتر محمد صادق ولی پور، دکتر مجید جعفر تفرشی، دکتر مهدی بهزاد، دکتر پرویز صباحی، دکتر علیرضا عرفانی، دکتر محمود احمدی همدانی و دکتر فریده آفرین تجلیل شدگان دانشگاه سمنان در بخش اعضای هیأت علمی بودند.
در این آئین از مهندس سینا کیانی دانشجوی دکتری مهندسی برق و مهندس علی محمودی دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان نیز تجلیل شد.
همچنین در این آیین از 10 فناور برگزیده پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و نیز حاج رحمت الله رضائی به عنوان خیر برتر استان سمنان که اقدامات ارزنده ای داشته و از حامیان علم و فناوری به شمار می رود تجلیل بعمل آمد.
استاندار سمنان در این آئین گفت: دستگاه های اجرایی موظف هستند تا یک درصد از هزینه های جاری خود را برای پژوهش در نظر بگیرند.
محمد جواد کولیوند بر داشتن نگاه پژوهشی در دستگاههای اجرایی برای ایجاد تحول تاکید کرد و افزود : ارزیابی از عملکرد دستگاه های اجرایی استان در خصوص یک درصد اعتبارات در حوزه پژوهش از مواردی است که باید در دستور کار قرار گیرد.
استاندار سمنان تصریح کرد : لازم است تا مشوق ها به گونه ای تدوین شود که پژوهشگران و فعالان این حوزه همواره ترغیب به انجام پژوهش های عملیاتی، جامع و مدون شوند.
دکتر سیفالله سعدالدین، رئیس دانشگاه سمنان و دبیر ستاد هفته پژوهش و فناوری استان سمنان نیز در این آئین گفت: اولویت نخست، تحقق دانشگاه اسلامی و انسانساز با حفظ کرامت انسانی است؛ اولویت دوم، اثربخش و اثرگذار بودن دانشگاهها و تحقق دانشگاهی پویا، نشاطآفرین و امیدآفرین است.
دکتر سعدالدین همچنین به نامگذاری هفته پژوهش و فناوری امسال با عنوان «پژوهش و فناوری پیشران، جهش تولید با مشارکت مردمی» اشاره کرد و افزود: در این راستا، معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جریان حضور در دانشگاه سمنان تأکید کرد که از پژوهشها و فناوریهای استان سمنان حمایتهای ویژهای خواهد کرد.
رئیس دانشگاه سمنان با اشاره به اهمیت پژوهش در رفع مشکلات و توسعه استان سمنان، خواستار افزایش اعتبار ملی و استانی برای طرحهای پژوهشی شد و تأکید کرد: این اعتبار نه هزینه، بلکه سرمایهگذاری در جهت رشد و پیشرفت استان است.
دکتر سعدالدین از رشد چشمگیر پژوهشگران پر استناد استان سمنان خبر داد و گفت: در سال ۲۰۲۳، استان سمنان ۵۶ پژوهشگر پراستناد 2 درصد دنیا داشته است که رشد قابل توجهی در مقایسه با سالهای گذشته محسوب میشود.
دکتر محمد حسین احسانی دبیر جشنواره برگزیدگان پژوهش و فناوری استان و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه معین استان سمنان گفت : در این آئین که از 27 نفر از پژوهشگران و فناوران متناسب با پراکندگی استان سمنان تجلیل بعمل آمد، 110 نفر از پژوهشگران برتر استان در بخش های دانشجویی، اساتید، پارک های علم و فناوری، دستگاه های اجرایی و پژوهندگان برتر اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان در بخش معلمان و دانش آموزی، صنعتگران، تولید کنندگان محصولات کشاورزی، خیرین و واقفین آموزش عالی و بانوی کارآفرین با امضای استاندار سمنان لوح تقدیر دریافت می کنند .
یادآور می شود؛ دبیرخانه ستاد هفته پژوهش و فناوری استان سمنان در معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان مستقر است.
نظر دهید