در نهمین جلسه شورای مدیریت آموزش عالی استان سمنان مطرح شد ؛
حل مشکلات پیش روی دانشگاه ها نیازمند مشارکت دستگاههای اجرایی / کمیته جوانی جمعیت در دانشگاه ها تشکیل می شود
در نهمین جلسه شورای مدیریت آموزش عالی استان سمنان که به میزبانی دانشگاه گرمسار برگزار شد، بر حل مشکلات پیش روی دانشگاه ها با مشارکت و همراهی دستگاه های اجرایی تاکید و مصوب شد کمیته جوانی جمعیت در دانشگاه ها تشکیل شود .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛ رئیس شورای مدیریت آموزش عالی استان در این جلسه با اشاره به حضوری شدن دانشگاه ها پس از دو سال کرونایی گفت : متوسط سرانه اسکان دانشجویان در خوابگاه ها در کشور 37 درصد و در دانشگاه سمنان 35 درصد است که در این زمینه نیازمند کمک برای تقویت اسکان دانشجویی هستیم .
دکتر مسعود نصیری زرندی؛ کسری اعتبارات دانشگاه ها در بخش های مختلف از جمله: تغذیه، ایاب و ذهاب، خوابگاه و پرداخت حق الزحمه اساتید حق التدریس را از مشکلات دانشگاه ها عنوان نمود.
وی همچنین به موضوع جوانی جمعیت اشاره و خواستار تشکیل کمیته ای برای تحقق این هدف در دانشگاه های استان شد .
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان هم در این جلسه گفت : باید از همه ظرفیت برای کمک به دانشگاه های استان استفاده شود .
احمد ریواده خواستار مساعدت برای تامین نقدینگی لازم برای رفع برخی مشکلات دانشگاه ها توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با توجه به بازگشایی دانشگاه ها شد .
وی گفت : دانشگاه ها می توانند با هماهنگی با این معاونت از ظرفیت ساختمان های مازاد دستگاه های اجرایی برای برطرف شدن مشکل خود استفاده نمایند .
مشاور استاندار و مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری هم در این جلسه به تشریح اقدامات و برنامه های دولت در خصوص جوانی جمعیت پرداخت و خواستار کمک دستگاهها برای تسهیل شدن شرایط ازدواج جوانان شد .
سعیده همتی ارائه تسهیلات از سوی دانشگاه ها و مراکز آموزشی برای تسهیل ادامه تحصیل زوج های متاهل و مادران باردار را در تحقق جوانی جمعیت موثر دانست .
دکتر خاطره کفشدوزان مشاور بانوان و خانواده رئیس دانشگاه سمنان هم از تشکیل کمیته جوانی جمعیت در دانشگاه سمنان خبر داد و گفت : پیشنهاد ایجاد رشته مرتبط با جوانی جمعیت از سوی دانشگاه سمنان به شورای گسترش آموزش عالی وزارت عتف داده شده که در صورت تصویب در پردیس فزرانگان سمنان راه اندازی خواهد شد .
دکتر اشکان جبلی جوان معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه سمنان هم در این جلسه با اشاره به افزایش 10 برابری هزینه تهیه غذای دانشجویی گفت : بودجه اختصاص یافته از سوی وزارت عتف در این زمینه بدون احتساب دانشجویان شبانه و سنواتی است اما دانشگاه در این زمینه خدمات را به این دانشجویان نیز ارائه می دهد و باید در تخصیص بودجه بازنگری شود .
دکتر محمد عطایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود نیز کمبود خوابگاه ، تامین هزینه تغذیه و تامین وسیله ایاب و ذهاب را از مشکلات پیش روی این دانشگاه برشمرد .
روسا و مسئولان دیگر دانشگاه های استان نیز در این جلسه مشکلات و مسائل و برنامه های خود را پیرامون مسائل رفاهی مرتبط با دانشجویان ، کسری اعتبارات دانشگاه ها به ویژه در خصوص حق التدریس اساتید ، اقدامات مورد نیاز برای بازگشایی دانشگاه ها و حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مطرح کردند .
در پایان این جلسه مقرر شد سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اقدامات لازم را به منظور پیگیری و اختصاص اعتبار دانشگاه ها فراهم و بانکها نیز در صورت تقاضای دریافت تسهیلات بانکی از سوی دانشگاهها همکاری نمایند .
استفاده از ساختمان های مازاد دستگاه های اجرای به منظور حل مشکلات دانشگاه ها و نیز تشکیل کمیته جوانی جمعیت در دانشگاه ها از دیگر مصوبات این نشست بود .
نظر دهید