کسب عنوان پایان نامه برتر سال 1403 به همت دانشجویان دانشگاه سمنان

پایان نامه کارشناسی دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان در سی و سومین همـایش سـالانه بین المللی مهندسـی مکانیـک ایـران (ISME2025) عنوان پایان نامه برتر سال 1403 را کسب کرد.
دکتر علیرضا آلبویه در ادامه افزود: این پروژه به راهنمایی دکتر عبدالواحد کمی و توسط آرمین قرهداغی و محمدامین حضرتی از دانشجویان این دانشکده اجرا شد .
وی به جزئیات این پژوهش اشاره کرد و اظهار داشت : در این پژوهش، فرآیند پولیش شیمیایی سرد بهعنوان یکی از روشهای نوین پرداخت سطحی قطعات پلیمری تولیدشده به روش چاپ سهبعدی مورد بررسی قرار گرفت و در همین راستا، دستگاهی در مقیاس آزمایشگاهی طراحی و ساخته شد و نمونههای چاپشده از جنس ABS در شرایط مختلف در معرض بخار حلال قرار گرفتند و تأثیر متغیرهایی نظیر زمان فرآیند و ضخامت لایه چاپ بر کیفیت سطح قطعات، بهصورت تجربی بررسی شد.
گفتنی است ؛ مراسم تقدیر از دانشجویان و استاد راهنما در آیین افتتاحیه سی و سومین همـایش سـالانه بین المللی مهندسـی مکانیـک ایـران که توسط انجمن مهندسان مکانیک ایران با همکاری دانشگاه ها و صنایع کشور اردیبهشت ماه سال 1404 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
نظر دهید