پیام رئیس دانشگاه سمنان به مناسبت گرامیداشت یوم الله ۱۳ آبان

رئیس دانشگاه سمنان به مناسبت 13 آبان ، روز مبارزه با استکبار جهانی پیامی صادر کرد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛ متن پیام به این شرح است ؛ 

بسم‌الله الرحمن الرحیم

 

۱۳ آبان‌ماه، روزی ماندگار در تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی است؛ روزی که سه رخداد بزرگ ـ تبعید حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۳، شهادت دانش‌آموزان انقلابی در سال ۱۳۵۷، و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال ۱۳۵۸ ـ در آن تجلی یافت و به نماد «استکبارستیزی» ملت بصیر و آگاه ایران اسلامی بدل شد.

این روز یادآور عزم راسخ جوانان مؤمن و انقلابی است که با تکیه بر ایمان، علم و روحیه جهادی، در برابر سلطه‌طلبی و زیاده‌خواهی قدرت‌های استکباری ایستادند و پیام استقلال و عزت را به جهانیان رساندند. امروز نیز جوانان برومند ایران، به‌ویژه دانشجویان فرهیخته، وارثان همان آرمان‌های بلند هستند و با تکیه بر دانش، پژوهش و نوآوری، جبهه‌ی علمی و فناوری کشور را در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی پیش می‌برند.

دانشگاه سمنان به‌عنوان «نگین خردورزی خطه کویر» و با هدف تحقق شعار « توسعه جامع دانش‌بنیان دانشگاه سمنان»، رسالت خود را در پرورش نسلی مسئول، متعهد و استکبارستیز می‌داند که با تلاش علمی و اخلاقی خود، آینده‌ای روشن و عزتمند برای ایران اسلامی رقم می‌زنند.

اینجانب فرارسیدن یوم‌الله ۱۳ آبان، روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی را به همه دانشجویان، استادان و کارکنان گرانقدر در دانشگاه سمنان و به‌ویژه جوانان آگاه و بصیر کشور تبریک عرض می‌نمایم و توفیق روزافزون همگان را در مسیر سربلندی ایران عزیز از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

دکتر سیف الله سعدالدین

رئیس دانشگاه سمنان

 کلمات کلیدی
سمیه عبداللهی
تهیه کننده:

سمیه عبداللهی

0نظر برای این محتوا وجود دارد

نظر دهید

:

*
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/08/19 10:10