رئیس مرکز مطالعات منطقه‌ای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس : عشایر یکی از ظرفیت های مغفول مانده در جاده ابریشم هستند

نشست مشترک مسئولان دانشگاه سمنان با رئیس مرکز مطالعات منطقه‌ای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس در آسیای غربی و مرکزی در راستای برگزاری رویداد بین المللی جاده ابریشم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛ دکتر آتوسا مومنی در این جلسه با اشاره به فعالیت دانشگاه سمنان در حوزه دانشجویان بین الملل و نیز فعالیت دانشکده گردشگری در این دانشگاه گفت : می توان از این فضا و این ظرفیت در راستای توسعه گردشگری و نیز جاده ابریشم استفاده کرد .
دکتر مومنی با اشاره به اینکه باید اقدامات نو و جدیدی در حوزه جاده ابریشم انجام شود افزود : عشایر در جاده ابریشم یک موضوع نو و تازه ای است که سمنان می تواند سردمدار این موضوع باشد .

رئیس مرکز مطالعات منطقه‌ای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس در آسیای غربی و مرکزی با بیان اینکه عشایر یک بخش از جامعه هستند افزود : خاستگاه کوچ و کوچ نشینی در ایران است و از سال گذشته موضوع توانمند سازی زنان عشایر بر اساس نیازهای ناملموس جاری با برخی کشورها به عنوان یک پروژه مصوب در شورای حکام  مطرح شده و 20 کشور تا 20 روز آینده تجربیات خود را در خصوص این موضوع ارائه خواهند داد .

دکتر مومنی گفت : زنان عشایر ایل سنگسر نمود زنان توانمند شده در حوزه عشایر هستند و تولید 35 قلم انواع محصولات لبنی به دست بانوان عشایری این منطقه، دلیلی بر این ادعاست . 
وی اظهار داشت : این ظرفیت عشایر ایل سنگسر جای کار بسیاری در رویداد بین المللی جاده ابریشم دارد .
دکتر سیف الله سعدالدین رئیس دانشگاه سمنان نیز در این نشست به معرفی این دانشگاه در بخش های مختلف پرداخت و گفت : عشایر و کوچ نشینی موضوع مهمی است که دانشگاهیان می توانند با دانش فنی به این بخش تاثیر گذار از جامعه کمک نمایند .
وی دانشکده گردشگری و دانشکده کویر شناسی را از ظرفیت های منحصر به فرد دانشگاه سمنان برشمرد و اظهار امیدواری کرد : این ظرفیت بتواند در نشست های تخصصی رویداد بین المللی جاده ابرشم مفید و موثر باشد .
رئیس دانشگاه سمنان کویر را به عنوان یکی دیگر از ظرفیت های استان سمنان برشمرد و خاطر نشان کرد : حضور دانشجویان بین الملل و نیز دانشجویان گردشگری فرصت بی نظیری برای صدور یافته های علمی است .
 
 کلمات کلیدی
سمیه عبداللهی
تهیه کننده:

سمیه عبداللهی

تصاویر

 -  -

0نظر برای این محتوا وجود دارد

نظر دهید

:

*
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/03/13 13:26