دیدار رئیس و دیگر مسئولان دانشگاه سمنان با خانواده شهید جمشید خراسانیان

به مناسبت هفته دفاع مقدس ، مسئولان دانشگاه سمنان با حضور در منزل شهید جمشید خراسانیان با خانواده وی دیدار و گفتگو کردند .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛ حجت الاسلام اسماعیلی  مسئول  دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه سمنان در این دیدار به مقام شهدا و پدران و مادران آنان اشاره کرد و گفت : مادری که از ثمره وجود زندگی خود گذشت در قیامت در کنار شهیدش سربلند است .

حجت الاسلام اسماعیلی افزود : باید قدردان خون پاک شهیدان بود وشهدای گرانقدر برای آرمان‌های انقلاب اسلامی از جان خود گذشتند و خانوادۀ بزرگوار شهدا در این راه، عزیزانشان را از دست دادند که این ایثارگری‌ها و از جان گذشتگی‌ها نباید فراموش شود. 

دکتر سیف الله سعدالدین رئیس دانشگاه سمنان هم در این دیدار گفت : ما  قدر دان زحمات مادران همه  شهدایی هستیم که فرزندان خود را پروراندند و به انقلاب و اسلام هدیه کردند. 

خاطره گویی ا

در پایان این دیدار از مادر شهید جمشید خراسانیان قدر دانی شد .

--------------------------

شهید جمشید خراسانیان  دهم فروردین 1344، در روستای دلازیان از توابع شهرستان سمنان چشم به جهان گشود. پدرش ولی‌الله و مادرش گل‌بانو نام دارد .
 تا پایان دوره کاردانی درس خواند. دبیر بود. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. یازدهم تیر 1365، در مهران توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش به پا، شهید شدو پیکر وی را در گلزار شهدای امامزاده یحیی (ع) شهرستان زادگاهش به خاک سپردند.
روحش آرام و شاد 

 

 کلمات کلیدی
سمیه عبداللهی
تهیه کننده:

سمیه عبداللهی

تصاویر

 -  -  -  -  -

0نظر برای این محتوا وجود دارد

نظر دهید

:

*
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/07/12 00:22