گردهمایی خیران دانشگاه سمنان برگزار شد

گردهمایی خیران دانشگاه سمنان با حضور جمعی از اعضای بنیاد خیرین این دانشگاه با هدف بررسی اقدامات صورت گرفته و نیز بررسی راهکارهای افزایش همکاری در این زمینه برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛ رئیس دانشگاه سمنان در این گردهمایی ضمن قدر دانی از کمک های خالصانه خیران دانشگاه سمنان به عنوان حامیان علم و فناوری برای توسعه این دانشگاه و نیز با اشاره به آیات و روایات و احادیث برای انجام کار خیر و کمک های مومنانه گفت : کمک های خیران همچون دانه گندمی است که می کارند و باعث برکت فضای آموزش عالی کشور می شود .

دکتر سیف الله سعدالدین با ارائه گزارشی از وضعیت دانشگاه سمنان از ابتدای تاسیس تا کنون افزود : دانشگاه سمنان هم اکنون با 14 هزار دانشجو ، 400 عضو هیات علمی تمام وقت و  بیش از 450 عضو هیات علمی به صورت حق التدریس در آستانه 50 سالگی خود قرار دارد .

وی گفت : از 400 عضو هیات علمی تمام وقت 50 نفر دارای مرتبه استاد تمام ،124 نفر دارای مرتبه دانشیار ، 174 نفر دارای مرتبه  استادیار و 29 نفر مربی هستند .

دکتر سعدالدین با بیان اینکه 13 درصد از اعضای هیات علمی دانشگاه سمنان دارای مرتبه استاد تمام هستند افزود : بر اساس نرم کشوری 10 درصد از اعضای علمی ثابت و تمام وقت باید استاد تمام باشند که بالا بودن این رقم در دانشگاه سمنان  نشان دهنده کیفی بودن فعالیت های علمی است  .

رئیس دانشگاه سمنان گفت : هدف و شعار من در دانشگاه سمنان توسعه جامع دانش بنیان دانشگاه سمنان است و در همین رابطه تمام برنامه ها برای توسعه دانشگاه با برنامه ریزی پیش می رود .

وی با اشاره به اینکه دانشگاه سمنان هم اکنون دارای بیش از 240 رشته گرایش است اظهار داشت : در مجموع 50 درصد از رشته های دانشگاه سمنان در بخش تحصیلات تکمیلی است  و دانشجویان تحصیلات تکمیلی 32 درصد از دانشجویان دانشگاه را تشکیل می دهند .

دکتر سعدالدین با بیان اینکه توسعه بیش از پیش آینده دانشگاه سمنان از بزرگراه  پارک علم و فناوری می گذرد گفت :باید واحد های فناور ، محصولات دانش بنیان  تولید و فارغ التحصیلان دانشگاه سمنان در همین شرکت ها و واحد های فناور پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان مشغول به کار شوند .

رئیس دانشگاه سمنان با اشاره به جایگاه مطلوب و قابل قبول این دانشگاه در رتبه بندی های ملی و بین المللی اظهار داشت : 9 هزار مقاله در سطح دنیا در پایگاه استنادی اسکوپوس و هشت هزار مقاله در وب آف ساینس به نام دانشگاه سمنان ثبت شده است و  شاخص کیفی این دانشگاه نسبت به دانشگاه های منطقه و حتی نرم کشوری نیز بالاتر است .

دکتر سعدالدین با بیان اینکه دانشگاه سمنان در پایگاه آی اس سی رتبه 20 در بین دانشگاه های جامع کشور را داراست گفت :دانشگاه سمنان با یک پژوهشگر یک دهم درصد برتر دنیا ،  هفت پژوهشگر یک درصد برتر و 21 پژوهشگر دو درصد برتر جهان تمام توان خود را به کار گرفته که به لحاظ کیفی در سطح کشور و دنیا جایگاه مطلوب خود را حفظ و ارتقاء دهد .

رئیس دانشگاه سمنان گفت : بنیاد خیرین دانشگاه سمنان جزء نخستین بنیاد ها در دانشگاه های کشور است .

دکتر سعدالدین به بخشی از کمک های خیرین اشاره کرد و گفت : ساخت و اهدای یک سالن به همت مهندس بیرقی ، اهدای ساختمان بیمارستان حیوانات خانگی به همت آقای پهلوان در میدان امام حسین  ، ساخت مجموعه کار آفرینی دانشگاه به همت مهندس قدس مدیر عامل شرکت دلپذیر ، کمک به ساخت خوابگاه خیر ساز دانشجویی به همت مهندس اعوانی ، ساخت دو رختشوی خانه دانشجویی به همت مهندس حقیقت انجام شد .

رئیس دانشگاه سمنان ادامه داد : شادروان صادقی بنیان گذار آموزشکده دامپزشکی فضایی را در شهمیرزاد اهدا کردند ، خوابگاه خیر ساز توسط مهندس پور فخار ، خوابگاه خیر ساز توسط آقای پهلوانی ، اهدای زمین از سوی خانواده مرحوم سیستانی ، حسینیه شهدا ، حسینیه شهید عربی و حتی کمک هایی که بی نام به دانشگاه سمنان انجام شده که برای کمک به  خانواده دانشجویان بی بضاعت صرف شده است از دیگر کمک های خیران به دانشگاه سمنان است .

دکتر سعدالدین  با بیان اینکه ساخت خوابگاه های متاهلی از اهداف پیش روی وزارت علوم به منظور جوانی جمعیت و ترغیب ازدواج دانشجویی است افزود : در سفر معاون وزیر علوم که چند روز گذشته انجام شد مجموعه  134  واحدی خوابگاه متاهلین کلنگ زنی و با مهندس حقیقت تفاهم نامه ای امضا شد که برای ساخت این خوابگاه ها نیز در کشور پیشرو باشیم .

دکتر سعدالدین با بیان اینکه دانشگاه کاشان دانشگاهی مردم محور است و به لحاظ خیرین در کشور رتبه اول را داراست گفت : از هر گونه اقدام و کمک خیرین برای دانشگاه سمنان استقبال می کنیم .

وی تصریح کرد : برای ساخت و تجهیز ساختمان نیمه کاره مدیریت فناوری اطلاعات ، ساخت و تجهیز ساختمان نیمه کاره استخر دانشگاه ، ساخت و تجهیز خوابگاه های دانشجویی و متاهلی ، تجهیز سالن همایش های بین المللی شهید سلیمانی و حمایت های مادی و معنوی از فضای فناوری نیازمند کمک خیران هستیم .

دکتر خیرالدین مشاور وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری و نیز از اعضای بنیاد خیرین دانشگاه سمنان نیز در این نشست گفت : در سال 77 مرکز جذب کمک های مردمی و در سال 86 بنیاد خیرین دانشگاه سمنان فعال شد و اقدامات خوبی نیز در این راستا صورت گرفت.

دکتر خیرالدین با بیان اینکه بخش آموزش عالی استان نیازمند استقبال و کمک بیشتر خیران است گفت : کمک خیرین در اجرای طرح های مختلف در دانشگاه سمنان اثرات خوبی را به جای گذاشته و دستاوردهای خوبی را بدست آوردیم .

حسن سعدالدین از اعضای بنیاد خیرین دانشگاه سمنان نیز گفت : خیران دانشگاه باهوش ترین خیران هستند چرا که در روایات آمده بهترین جای سرمایه گذاری جایی است که در آن علم می روید و شکوفا می شود .

وی ادامه داد : اهداف و سیاست های بلندی در دانشگاه سمنان پیش روست که از جمله آنها اختصاص خوابگاه به تمام دانشجویان روزانه است که اقدام بسیار بزرگی است .

در این نشست شرکت کنندگان دیدگاه ها و نظرات خود را برای بهبود ارتقای همکاری خیران ارائه کردند .

 کلمات کلیدی
سمیه عبداللهی
تهیه کننده:

سمیه عبداللهی

تصاویر

 -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

0نظر برای این محتوا وجود دارد

نظر دهید

:

*