قدر دانی از فعالان حوزه حمل و نقل دانشگاه سمنان

در مراسمی با حضور مسئولان شهرداری و دانشگاه سمنان از فعالان حوزه حمل و نقل دانشگاه در بخش های مختلف قدر دانی شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛ دکتر سیف الله سعدالدین رئیس دانشگاه سمنان در این مراسم که به مناسبت روز ایمنی حمل و نقل برگزار شد ، خواستار همراهی و درک دانشجویان از سوی همکاران حمل و نقل در واحد اتوبوسرانی دانشگاه شد .
دکتر سعدالدین با بیان اینکه دانشجویان سرمایه های دانشگاه و شهر هستند افزود : رفتار خوب ما باعث ثبت خاطره های خوش از سمنان در ذهن دانشجویان می شود .
دکتر جبلی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه سمنان هم از همکاران حوزه حمل و نقل دانشجویی و شهرداری سمنان برای همکاری در این بخش قدردانی کرد .
علیرضا جندقی سرپرست سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری سمنان هم گفت : در تعامل کامل با دانشگاه سمنان هستیم و با برنامه ریزی های انجام شده، درصدد راه اندازی خط تاکسیرانی برای دانشگاه سمنان با در نظر گرفتن مشوق هایی برای رانندگان هستیم .
 کلمات کلیدی
سمیه عبداللهی
تهیه کننده:

سمیه عبداللهی

تصاویر

 -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

0نظر برای این محتوا وجود دارد

نظر دهید

:

*