تقدیر رئیس دانشگاه سمنان از حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه سمنان در رزمایش جان فدا
دکتر مسعود نصیری زرندی، رئیس دانشگاه سمنان، با صدور پیامی از حضور فعال، پرشور و مسئولانه مدیران، اعضای هیاتعلمی و بسیجیان این دانشگاه در برنامه «جانفدا» که در شهرستان سمنان برگزار شد، قدردانی کرد. وی این حضور همدلانه را جلوهای درخشان از مسئولیتپذیری، روحیه جهادی و پاسداشت ارزشهای انقلاب اسلامی دانست و بر نقش مهم جامعه علمی در تقویت اقتدار نظام و تداوم این مسیر در فعالیتهای فرهنگی و علمی دانشگاه تأکید کرد.
به نام خدا
همکاران ارجمندم، بسیجان ارزشمند، حضور شما بسیجیان، سلحشوران و مدیران دانشگاه سمنان در برنامه جانفدا که روز گذشته در شهرستان سمنان برگزار شد، جلوهای درخشان از همدلی، مسئولیتپذیری و روحیه خدمترسانی خانواده بزرگ دانشگاه بود.
این مشارکت فعال و پرشور، نشاندهنده عمق باور شما به فرهنگ ایثار و پاسداشت ارزشهای والای انقلاب اسلامی است؛ فرهنگی که دانشگاه سمنان همواره کوشیده آن را در میان جامعه علمی و اجرایی خود تقویت کند.
بیشک این حرکت ارزشمند، گامی مؤثر در جهت تقویت و کمک به اقتدار نظام اسلامی بوده است. از تلاشهای صادقانه، همراهی مؤثر و حضور پرمعنای همه شما عزیزان در این برنامه همدلانه صمیمانه تقدیر و تشکر میکنم و امیدوارم این روحیه جهادی و ارزشمند، همچنان چراغ راه فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و علمی دانشگاه باشد.
توفیق روزافزون، سلامت و عزت برای یکایک شما عزیزان از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
دکتر مسعود نصیری زرندی
رئیس دانشگاه سمنان
نظر دهید