بازدید دانشجویان دانشگاه سمنان از نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

دانشجویان رشته مهندسی شیمی و مهندسی نفت دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه سمنان از بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ، رئیس دانشکده مهندسی شیمی ؛ نفت و گاز دانشگاه سمنان با اعلام این خبر گفت : این بازدید فرصت مناسبی بود تا دانشجویان از نزدیک با شرکت های فعال در حوزه نفت و پالایش، محصولات و دستاوردهای آنها آشنا شده و با در نظر گرفتن روند تقاضای بازار و سمت و سوی رشد این صنعت، فعالیت ها و مهارت های شغلی خود را هدایت کنند.

ذکتر علی حقیقی اصل افزود : نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران به عنوان بزرگ ترین رخداد صنعتی و تجاری ایران است که سالانه با حضور جمع زیادی از شرکت های توانمند داخلی و خارجی در حوزه صنعت نفت و گاز و پالایش برگزار می شود.

به گفته وی ، در این نمایشگاه 1500شرکت ایرانی و 250 شرکت خارجی از 12 کشور روسیه، چین، آلمان، فرانسه، ژاپن، ترکیه و ... حضور داشتند.

سمیه عبداللهی
تهیه کننده: