اجرای طرح گردون 2 در دانشکده هنر، معماری و شهرسازی دانشگاه سمنان

رئیس دانشکده هنر، معماری و شهرسازی دانشگاه سمنان از اجرای طرح گردون 2 در این دانشکده خبر داد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛ دکتر مهدی امرائی با اعلام این خبر گفت : در این طرح 45 نفر از دانش آموزان پایه دوازدهم رشته های ارتباط تصویری، طراحی دوخت و تراش سنگ های قیمتی  هنرستان دخترانه فضیلت شهر سمنان شرکت نمودند.

دکتر  امرائی افزود : در این طرح دانش آموزان ابتدا با آثار هنری دانشجویان در قالب یک نمایشگاه بازدید و سپس در بازدید از  کارگاههای مختلف دانشکده، با رشته های تحصیلی  و امکانات دانشکده آشنا شدند .

وی گفت : همچنین، درخصوص تعدد رشته ها و امکانات و تجهیزات خوب دانشکده بعنوان یکی از دانشکده های برتر هنر در رابطه با چگونگی انتخاب و ورود به رشته، چشم ­انداز و بازارکار رشته های هنر توضیحاتی ارائه شد.

دکتر امرائی خاطر نشان کرد : برگزاری ایستگاه نقاشی چهره و عکاسی پرتره توسط دانشجویان از دانش آموزان از برنامه های این طرح بود.

سمیه عبداللهی
تهیه کننده: