ثبت اختراع شرکت فناور پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان در زمینه اصلاح خوراک دام و طیور

محصول شرکت معدنی افرازند با عنوان «زئولیت اصلاح شده حاوی مواد افزودنی خوراکی بر پایه دام و طیور» ثبت اختراع شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛مهندس رجبی مدیر عامل شرکت معدنی افرازند در توضیح این اختراع گفت: زئولیت پس از اصلاح ساختاری، حرارتی و شیمیایی حاوی مواد افزودنی خوراکی بر پایه دام و طیور می شود .

مدیرعامل شرکت معدنی افرازند با بیان اینکه این محصول با نام تجاری زئوآمینو، شامل انواع ترکیبات ویژه از ال- آمینو اسید به همراه چند افزودنی ابداعی دیگر، به طریق جذب و تبادل کاتیونی در زئولیت بارگذاری و غنی سازی می‌شود افزود :  این محصول ضمن تأمین بهتر و بیشتر پروتئین و عناصر ریزمغذی در خوراک دام و طیور، سموم و فلزات سنگین را جذب و از محیط متابولیسم دام دفع می کند و در نتیجه راندمان تغذیه و تولید افزایش می یابد و موجب بهداشت و سلامت دام و محصولات بدست آمده می شود .

معاون فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان نیز در ادامه گفت : شرکت معدنی افرازند به مدیرعاملی مهندس مهران رجبی فولادکلائی از سال 1396 در پارک علم و فناوری دانشگاه استقرار یافت و در زمینه توسعه کاربردهای زئولیت فعالیت می نماید.

دکتر حمید رضا محمدیان سمنانی افزود : این اختراع ، دومین اختراع ثبت شده این شرکت در سال تولید ،دانش بنیان و اشتغال آفرین است و حقوق ناشی از ثبت اختراع، از جمله حق انحصاری نسبت به ساخت، صادرات، واردات، فروش و استفاده از فرآورده را بدست می آورد.

دکتر محمدیان درخصوص حمایت ها و خدمات پارک علم و فناوری دانشگاه برای ثبت اختراع گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان بعنوان نماینده کانون پتنت ایران، ضمن ارائه مشاوره های لازم به واحدهای فناور برای انجام فرآیند ثبت اختراع و تکمیل اظهارنامه مربوطه، تکمیل اظهارنامه علامت تجاری و طرح صنعتی، حمایت های تشویقی برای ثبت مالکیت فکری فناوران، در نظر گرفته است.

یادآور می شود ؛ شرکت معدنی افرازند خرداد امسال نیز توانست «کود زئولیت حاوی پتاس سوز آور و امینو اسید با فعال سازی شیمیایی» را ثبت اختراع نماید .

  این ماده حاوی ماده معدنی ارزشمند زئولیت است که برای همه گونه مزارع و باغات کاربرد دارد.
افزایش عملکرد و اصلاح خاک، زودباردهی، کاهش آفات، کاهش مصرف سموم و کود‌های شیمیایی، افزایش کیفیت محصول در شکل و مزه و ماندگاری و کاهش مصرف آب از مزایای استفاده از این کود است.

 کلمات کلیدی
سمیه عبداللهی
تهیه کننده:

سمیه عبداللهی

0نظر برای این محتوا وجود دارد

نظر دهید

:

*
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1401/10/20 09:30