به میزبانی دانشگاه سمنان ؛
بیست و یکمین کنگره ملی و نهمین کنگره بین المللی زیست شناسی ایران آغاز به کار کرد
بیست و یکمین کنگره ملی و نهمین کنگره بین المللی زیست شناسی ایران با حضور میهمانانی از داخل و خارج از کشور به صورت حضوری و مجازی با شعار "زیستشناسی یکپارچه: همگرایی برای توسعه پایدار" به میزبانی دانشگاه سمنان آغاز به کار کرد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛ رئیس دانشگاه سمنان در آئین افتتاحیه این کنگره که با حضور رئیس انجمن زیست شناسی ایران و مدیر کل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم برگزار شد ، با اشاره به ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه سمنان گفت : دانشگاه سمنان دارای رتبه 13 در بین دانشگاههای کشور و نیز دارای رتبه هشت پژوهشی در کشور است .
دکتر مسعود نصیری با بیان اینکه دانشگاه سمنان به عنوان یکی از دانشگاههای بزرگ و پر افتخار ایران اسلامی از نظر کمی و کیفی است افزود : دانشگاه سمنان موفق به دریافت رتبه کیفی Q2 از سوی سایمگو در سال 2020 شده است .
دکتر نصیری ادامه داد :همچنین بر اساس رتبه بندی شانگهای و رتبه بندی موضوعی تایمز تعدادی از دانشکده های این دانشگاه موفق به دریافت رتبه های 300-201 و 800-601 در سطح بین المللی شده اند .
رئیس دانشگاه سمنان با اشاره به اینکه دانشگاه سمنان مفتخر است که میزبانی از بیست و یکمین کنگره ملی و نهمین کنگره بین المللی زیست شناسی ایران را بر عهده دارد افزود : این کنگره شامل چهار کنفرانس زیستشناسی گیاهی ، زیستشناسی جانوری ، زیستشناسی سلولی و مولکولی و زیستشناسی محیطی و حفاظت است .
دکتر نصیری با اشاره به شرایط کرونایی جامعه اظهار امیدواری کرد : نتایج این کنگره با توجه به شیوع ویروس کرونا با به اشتراک گذاری آخرین یافته های علمی دانشجویان و پژوهشگران مفید واقع شود .
مدیر گروه زیست شناسی دانشگاه سمنان و دبیر اجرایی بیست و یکمین کنگره ملی و نهمین کنگره بین المللی زیست شناسی ایران نیز با بیان اینکه حدود 800 مقاله از داخل و خارج از کشور به دبیرخانه این کنگره ارسال شده است افزود : از این تعداد 700 مقاله پذیرش شده که حدود 200 مقاله به صورت سخنرانی و حدود 500 مقاله هم به صورت پوستر در مدت برگزاری این کنگره بین المللی ارائه خواهد شد .
دکتر ابوالمعالی اظهار داشت : این کنگره با حضور اساتید و پژوهشگران شناخته شده داخلی و بین المللی در حوزه زیست شناسی از کشورهای ایران ، انگلیس ، کانادا ، ارمنستان ،هند ، پاکستان، بولیوی، اسپانیا به مدت چهار روز به میزبانی دانشگاه سمنان برگزار می شود.
معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم هم که به صورت مجازی در بیست و یکمین کنگره ملی و نهمین کنگره بینالمللی زیست شناسی ایران حضور داشت گفت : فعالان و پژوهشگران حوزه زیست شناسی در تاسیس مراکز نوآوری و خلاقیت و مراکز رشد تخصصی و حضور در پارکهای علم و فناوری اهتمام بیشتری داشته باشند.
دکتر غلامحسین رحیمی با بیان این اینکه علوم پایه باید زمینه تحقیقاتی خود را به گونهای تنظیم نمایند که کاربردی باشند گفت: ۲ هزار و ۳۰۰ عضو هیات علمی زیست شناسی و ۱۳ هزار دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و دکتری این رشته در کشور فعالیت میکنند که این نیروی عظیم تحقیقاتی و طیف گسترده محققان و اساتید، ظرفیت بالایی در تولید پژوهشهای کاربردی دارند.
رحیمی تاکید کرد: انتظار میرود انجمن زیست شناسی کشور و پژوهشگران حوزه زیست شناسی در تاسیس مراکز نوآوری و خلاقیت و مراکز رشد تخصصی و حضور در پارکهای علم و فناوری اهتمام بیشتری داشته باشند.
نظر دهید