برای دومین سال متوالی بدست آمد ؛
ارتقای ضریب تأثیر مجله عرب زبان دانشگاه سمنان در پایگاه بینالمللی «معامل التأثیر العربی»
مدیر مسؤول مجله بینالمللی دراسات فی اللغة العربیة وآدابها دانشگاه سمنان گفت : در گزارش سال 2023 پایگاه «معامل التأثیر العربی» وابسته به اتحادیه دانشگاههای جهان عرب، مجله علمی و بینالمللی دراسات فی اللغة العربیة وآدابها» این دانشگاه ضریب تأثیر 1.91 را کسب نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛ دکتر علی ضیغمی با اعلام این خبر افزود: مجله بین المللی «دراسات فی اللغة العربیة و آدابها» از سال 1389هـ.ش / 2010 م از سوی گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه سمنان با همکاری دانشگاه تشرین سوریه منتشر میشود و تاکنون 37 شماره از این مجله منتشر شده است.
مدیر مسؤول مجله بینالمللی دراسات فی اللغة العربیة وآدابها با بیان اینکه این مجله از شمارۀ نخست خود موفق به کسب اعتبار علمی پژوهشی از کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده است افزود : این مجله علاوه بر پایگاه رسمی خود به نشانی «lasem.semnan.ac.ir» در پایگاههای دیگری از جمله ISC ,SID , Magiran ,Noormags, Google Scholar نمایهسازی میشود و پژوهشگران بسیاری از دانشگاههای مختلف ایران و بیشتر کشورهای اسلامی از جمله سوریه، عراق، اردن، سودان، الجزایر، مصر، عربستان، اندونزی و... مقالات پژوهشی خود را به منظور ارزیابی و چاپ برای این مجله علمی پژوهشی معتبر ارسال نموده و مینمایند.
شایان ذکر است؛ پایگاه ضریب تأثیر عربی «معامل التأثیر العربی» (Arab Impact Factor) معیاری است برای تعیین میزان ضریب تأثیر(Impact Factor) مجلات علمی پژوهشی که به زبان عربی منتشر می شود و میزان استناد به پژوهشهایی که قبلا در هر مجله منتشر شده است را نشان می دهد و بیانگر اهمیت و جایگاه علمی هر مجله است.
پایگاه «معامل التأثیر العربی» وابسته به اتحاد الجامعات العربیة (اتحادیة دانشگاه های عربی) به ارزیابی کمی و کیفی مجلاتی که به زبان عربی منتشر می شود به صورت آکادمیک از طریق تحلیل عوامل متعددی می پردازد که از آن جمله می توان به بررسی تعداد استناد به پژوهش های منتشر شده در هر مجله از سوی مجلات دیگر، اصالت و کیفیت علمی پژوهش های منتشر شده، سطح علمی اعضای هیأت تحریریه، چگونگی ارزیابی و داوری مقالات، انتشار منظم، رعایت اخلاق پژوهش و انتشار علمی اشاره نمود.
نظر دهید