به همت محققان دانشگاه سمنان ؛

قالب اکستروژن پیچشی لایه ای ثبت اختراع شد / بهبود خواص ایمپلنت‌های پزشکی از جمله کاربرد ها

مسئول مرکز مالکیت فکری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان از ثبت اختراع «قالب اکستروژن پیچشی لایه ای جهت تولید مواد فوق ریزدانه» با تلاش محققان دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان خبر داد .

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، داود معروفی با اعلام این خبر گفت: این اختراع توسط دکتر عبدالواحد کمی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک، مهندس حسین یوسفی ‌کلاته شادی فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی مهندسی ساخت و تولید این دانشکده و دانشگاه سمنان در اداره کل ثبت اختراعات کشور به شماره 103572 به ثبت رسید. 
دکتر کمی در توضیح این اختراع گفت: در این طرح با بکارگیری اصول روش ساخت شیء لایه‌ای، قالب اکستروژن پیچشی به صورت چندلایه و از روی هم قرار گرفتن لایه های مختلف ورق فولادی ساخته شده است. 
مخترع اختراع مذکور با بیان اینکه  لایه‌های قالب دارای هندسه مشابه بوده و برای ایجاد کانال پیچشی، هر لایه نسبت به لایه کناری آن دارای پیچش زاویه‌ای مشخص است افزود :  با توجه به قابل تغییر بودن تعداد لایه ها و نیز زاویه پیچش آنها، می‌توان کانال‌های متعدد با طول و زاویه مارپیچ مختلف ایجاد نمود. 
وی افزود: این قالب برای تولید ساختارهای فوق ریز دانه در مواد فلزی مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ و از کاربردهای آن می‌توان به بهبود خواص ایمپلنت‌های پزشکی و بازیافت آلیاژهای غیرآهنی اشاره نمود.
وی در ادامه گفت: این طرح جزء طرح های برگزیده کانون شکوفایی خلاقیت مرکز کارآفرینی و نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان نیز بوده و مورد حمایت پارک قرار گرفته است.
 کلمات کلیدی
محمد ابراهیمی
تهیه کننده:

محمد ابراهیمی

0نظر برای این محتوا وجود دارد

نظر دهید

:

*