پس از سه روز برگزاری؛

نخستین جشنواره میوه و غذای قومس در دانشگاه سمنان با معرفی غرفه های برتر به ایستگاه پایانی رسید

نخستین جشنواره دانشگاهی میوه و غذای قومس پس از سه روز برگزاری در دانشگاه سمنان ، به کار خود پایان داد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سمنان  با اعلام این خبر گفت: در پایان سه روز برگزاری این جشنواره ، "غرفه گولاچ " سعیده غیبی، "غرفه بازی های فکری"  یوسف عسگری و "غرفه محصولات خانگی" لیلا صفاهانی عنوان غرفه های برتر با رأی داوران ، و "غرفه نمک دریایی"  علی خیرخواه و "غرفه محصولات خانگی" نگین وهاب نیا عنوان غرفه های شایسته تقدیر را از آن خود کردند.

دکتر اشکان جبلی جوان افزود : همچنین "غرفه سیستان و بلوچستان"  عمران خدیر به عنوان غرفه برتر از نگاه مخاطبان انتخاب شد .

به گفته معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سمنان ؛ در مدت برگزاری این جشنواره که با استقبال دانشجویان و مخاطبان همراه بود، شش کارگاه آموزشی و دو مسابقه گروهی با عنوان غذاهای محلی و کیک و شیرینی خانگی و بازی های فکری و بومی محلی برگزار شد که در پایان عمران خدیر از غرفه سیستان و بلوچستان برگزیده مسابقه غذای محلی و ندا احمدی زاده از غرفه کیک و شیرینی خانگی به عنوان برگزیده مسابقه کیک و شیرینی انتخاب شد.

دکتر  جبلی جوان با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه سمنان در این جشنواره  ظرفیت های متنوع غذایی کشور  را به نمایش گذاشتند افزود : برگزاری این جشنواره با هدف معرفی ظرفیت های دانشجویی و ایجاد زمینه برای کسب درآمد  و کارآفرینی دانشجویان انجام شد.
یادآور می شود؛ در مدت برگزاری این جشنواره فرماندار سمنان و دیگر مسئولان و کارکنان دستگاههای اجرایی و نیز دانشجویان خارجی دانشگاه علوم پزشکی سمنان  از این جشنواره بازدید کردند .

 

 کلمات کلیدی
سمیه عبداللهی
تهیه کننده:

سمیه عبداللهی

تصاویر

 -  -  -  -  -  -

0نظر برای این محتوا وجود دارد

نظر دهید

:

*