

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم :
350 دانشجو برای فرصت مطالعاتی به خارج از کشور اعزام شدند

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۳۵۰ دانشجو از طریق فرصت مطالعاتی به کشورهای خارجی اعزام شدند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛ مجتبی صدیقی در حاشیه افتتاح و بازدید از چندین طرح دانشگاه سمنان، گفت : سازمان امور دانشجویان ترجیح می دهد کمبودها را از طریق فرصت های مطالعاتی داخل و خارج از کشور جبران کند و سال گذشته یک هزار و ۸۰۰ نفر از این فرصت های خارجی و داخلی استفاده کردند.
وی تاکید کرد: سهمیه این فرصت مطالعاتی در نیمه نخست امسال و باقیمانده سال تحصیلی گذشته حدود ۸۰۰ نفر است.
صدیقی با بیان اینکه توسعه روابط بین المللی یکی از سیاست های وزارت علوم است، بیان کرد: بینالمللی شدن دانشگاه ها از دیگر هدفهای این وزارتخانه است چرا که دانشگاه های کشور توان مطلوب برای افزایش ارتباط و همکاری با دانشگاه های کشورهای دیگر را دارند.
معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: ۴۰ دانشگاه کشور مجوز پذیرش دانشجوی خارجی را دارند که تعداد دانشگاه های دارای مجوز این مساله روند افزایشی دارد.
وی اظهارداشت: جمعیت دانشجویان خارجی در وزارت علوم به ۲۹ هزار نفر، در دانشگاه آزاد بیش از هشت هزار نفر و در وزارت بهداشت به سه هزار نفر رسیده است.
|
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر: | |