پایان همایش ملی بازسازی زیرساخت‌ها و رفع ناترازی‌ها در راستای سرمایه‌گذاری برای تولید در دانشگاه سمنان

همایش ملی بازسازی زیرساخت‌ها و رفع ناترازی‌ها در راستای سرمایه‌گذاری برای تولید با ارائه سخنرانی های تخصصی و نمایش پوستر مقالات برتر به ایستگاه پایانی رسید .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛ دکتر علیرضا عرفانی دبیر علمی همایش ملی «بازسازی زیرساخت‌ها و رفع ناترازی‌ها در راستای سرمایه‌گذاری برای تولید» گفت : در مجموع بیش از 80 مقاله به دبیرخانه این کنفرانس ارسال شد که با رای هیات داوران 58 مقاله پذیرفته شده که از این تعداد 9 مقاله به صورت سخنرانی و بیش از 13 مقاله به صورت پوستر ارائه شد .

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان در این آئین با بیان اینکه یکی از ناترازی ها در حوزه تامین انرژی برق است ، لزوم افزایش تاب‌آوری شبکه‌های توزیع برق را از مهم‌ترین برنامه‌های شرکت دانست .

مهدی پاک طینت افزود : تقویت زیرساخت‌ها، توسعه فیدرهای جدید، نوسازی تجهیزات فرسوده و اجرای پروژه‌های اولویت‌دار از مهم‌ترین راهکارها برای کاهش اثرات ناترازی و افزایش پایداری شبکه در استان است.

وی با تأکید بر نقش هوشمندسازی شبکه‌های توزیع افزود: حرکت به سمت شبکه‌های هوشمند، استفاده از تجهیزات نوین پایش لحظه‌ای، کنتورهای هوشمند و سامانه‌های مدیریت بار، پایه اصلی اصلاح ناترازی و ارتقای بهره‌وری است که بدون این تحول فناورانه، مدیریت ناترازی در آینده دشوارتر خواهد شد.

 مدیرعامل شرکت توزیع برق سمنان در بخش دیگری از سخنرانی خود به تأثیر استخراج غیرمجاز رمزارز بر افزایش بار شبکه و ایجاد ناترازی اشاره کرد و گفت: «فعالیت ماینرهای غیرمجاز به‌ویژه در ساعات پیک، فشار سنگینی به شبکه وارد می‌کند و شرکت توزیع برق استان با همکاری دستگاه‌های امنیتی، قضایی و انتظامی، راهکارهای فنی و تحلیل‌های دیجیتال را برای شناسایی نقاط مشکوک در دستور کار دارد.

 

 کلمات کلیدی
سمیه عبداللهی
تهیه کننده:

سمیه عبداللهی

تصاویر

 -  -  -  -

0نظر برای این محتوا وجود دارد

نظر دهید

:

*
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/08/23 15:30